7 Kasım 2013 Perşembe

Eskişehir Risk Analizi

Avrupa Birliği uyum sürecinde ülkemizde çok fazla olan iş kazalarının ve iş kazalarına bağlı ölümlerin minimuma çekilmesi, meslek hastalıklarının kontrol altına alınması amacıyla 30.06.2012 tarihli ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununa göre risk analizi önem kazanmış ve ülkemizdeki tüm işletmelere yeni yükümlülükler yüklemiştir.
Bu konuda Tüm Türkiye'de OSGB yani Ortak Sağlık Güvenlik Birimi firmaları kurulmuş ve risk analizi konusunda hizmet vermeye başlamıştır.
Eskişehir Risk Analizi

Bu konuda Eskişehir ilimizde de hizmet veren bir çok OSGB firması mevcuttur. Ancak bunların içerisinde Hekim Can OSGB firması risk analizi konusunda ekibi ve referansları ile fark yaratmaktadır. Eskişehir Risk Analizi denildiğinde akla gelen ilk firma olmayı başaran Hekim Can OSGB'nin referansları arasında Atabir İnşaat, Anadolu Üniversitesi, Daisy, Osmangazi Üniversitesi, Erdem Saylan İnşaat, Artwin, Kırdar Grup, Akman Kuru Temizleme, Akman İnşaat, Tigem (Mahmudiye) ve Anka Seramik gibi güçlü firmalar yer almaktadır.
Hekim Can OSGB tüm bu hizmetlerinin yanı sıra Eskişehir iş yeri hekimi konusunda da yoğun olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder